Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
International shipping, contact usWie?
Mijn naam is Jennifer van Versendaal- Korpershoek en ik ben de oprichter en het gezicht achter JVK Ruitersport.
Samen met mijn man wie de technische kant doet en twee zoontjes die graag meehelpen met in- en uitpakken run ik het bedrijf.

De passie voor dieren, voornamelijk paarden en honden is er met de paplepel ingegoten.
Vanaf driejarige leeftijd had ik al een Golden Retriever waarmee ik kon lezen en schrijven net als de liefde voor paarden, vanaf driejarig leeftijd reed ik al iedere vakantie op mijn oom zijn shetlander, later groeide ik door naar de manege en kwamen de bijrijdpaarden.
Op den duur werd de passie voor paarden zo groot dat ik er mijn werk van heb gemaakt, werk in de paarden namelijk: het zadelmak maken van paarden, het opleiden van paarden, paarden verkoop klaar maken en het helpen van angstige ruiters om het vertrouwen terug te winnen.
Daarnaast heb ik de opleiding paraveterinair dierenartsassistente gevolgd en werkervaring opgedaan bij verschillende dierenartsenpraktijken. Waaronder Dierenartsenpraktijk Bodegraven.

Door mijn ruime werkervaring in de paardenwereld en met honden kan ik u goed helpen en adviseren met alle vragen omtrent de verzorging en producten voor uw trouwe viervoeter.

Inmiddels bezit ik zelf een prachtige A-Welsh Boy en Shetlander Trijntje. Daarnaast hebben wij onze trouwe Rhodesian Ridgeback Enzi, welke ook vaak model staat voor onze hondenproducten. En niet te vergeten onze twee landschildpadden en twee poezen.


Waarom JVK ruitersport
Een reuzen dekenmaat of juist het halster voor uw mini-shetlander.
Ook ik liep er vaak tegenaan hoe moeilijk het is om de juiste en passende uitrusting voor mijn trouwe viervoeter bij elkaar te krijgen.
Hetzelfde probleem voor rijkleding, goede kwaliteit, betaalbaar en ook nog eens in de goede maat. Soms lijkt het wel onmogelijk.

Juist omdat ik als geen ander weet hoe moeilijk het is om de juiste uitrusting voor uw mini of reus bij elkaar te vinden en hoe lastig het is om de juiste kleding bij elkaar te krijgen als u juist heel slank of wat voller bent, heel lang of juist wat kleiner bent is dit voor mij een belangrijke drijfveer geworden.

Ons motto is dan ook: “JVK Ruitersport staat voor u klaar van mini tot reus en van kind tot volwassene.”


Wat maakt JVK ruitersport anders dan anderen?
Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsartikelen voor een betaalbare prijs. Ontworpen met liefde, enthousiasme en passie voor het vak.
Waarbij comfort, gebruiksgemak en kwaliteit voorop staan voor zowel paard, hond en ruiter.
Alle producten van JVK ruitersport hebben een eigen verhaal met een unieke naam.
Bijvoorbeeld het hoofdstel Love but Cool, de naam is te danken aan de prachtige steentjes waar ik opslag verliefd op werd.
Een prachtig hoofdstel voor de kleine shetlanders en pony’s met een coole en stoere uitstraling door de lakneusriem en het anatomische kopstuk.

Kortom bent u opzoek naar een uniek product, niks is onmogelijk.
Stuur ons een bericht info@jvkruitersport.nl  of bel  +31612540935 en wij denken graag met u mee!