Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
International shipping, contact us

Bij JVK Ruitersport bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan. Om u een goed overzicht te geven, hebben we hieronder alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

iDeal:

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bancontact/Mister Cash:
Met Bancontact ook bekend als Bancontact/MisterCash zorgt u op een veilige manier dat uw betaling naar de rekening van de ontvanger wordt verplaatst in België en Europa. Dankzij de samenwerking tussen verschillende spelers betaald u gemakkelijk met Bancontact via de webshop of met uw smartphone.

Sofortbanking:
Sofortbanking (voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Vergelijkbaar met de fases van een iDeal betaling veilig betalen vanuit 7 europese landen: Duistland – Oostenrijk – Zwitserland – Polen – België – Italië en Spanje.

Giropay:
Wanneer u ervoor kiest te betalen via Giropay, hoeft u geen kaartgegevens in te vullen. De manier waarop de betaalmethode werkt, heeft veel weg van iDeal. Het Giropay betaalscherm is volledig in de bekende look and feel van de betaaloptie zelf. Dit geeft de u een veilig en vertrouwd gevoel. Iedere betaling met deze Duitse betaaloptie start met het invullen van de bankcode en het rekeningnummer. Dan volgt de inlogprocedure. Die is per bank verschillend. De stappen die u dan doorloopt, worden ook wel het identificatieproces genoemd. Dit wil zeggen dat alleen de pashouder (die in bezit is van de pincode (of het wachtwoord)) de betaling succesvol kan afronden.

MyBank:
Kiest de u voor betalen via MyBank? Dan hoeft u geen rekening- of betalingsinformatie op onze website achter te laten.
Want alles verloopt rechtstreeks via de eigen en vertrouwde bankomgeving.

Overboeking:
De naam van deze betaalmethode zegt het al... bij de keuze voor overboeking regelt u zelf de betaling via een bankoverschrijving.
Wanneer u kiest voor deze betaalwijze, ontvangt u de betalingsinformatie direct op uw scherm of per e-mail. Bruikbaar in alle landen die SEPA ondersteunen.

VVV Giftcard:
Bij JVK accepteren wij alle geldige VVV-giftcards online. Ga voor meer informatie naar de website van VVV. 

JVK Cadeaubon:
Met de JVK cadeaubon betaald u eenvoudig door middel van de unieke code op de bon. Door deze code in te voeren bij ‘ Pas kortingscode toe’ op de betaalpagina (Korting doorvoeren) is de bon/giftcard te verzilveren.
Wilt u een JVK cadeaubon aanschaffen en weggeven als cadeau? Bekijk dan de variaties op de pagina Cadeaubonnen.