Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
International shipping, contact us

Bestellingen ruilen of retourneren
Bent u toch niet tevreden over uw aankoop en voldoet het niet aan uw verwachtingen? Of blijkt het artikel toch niet te passen?
Dan kunt u deze gemakkelijk en snel retourneren of ruilen.
Want wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop.


Handeling wanneer u uw bestelling wilt ruilen:
U kunt er voor kiezen om uw bestelling te ruilen voor een andere kleur/maat of voor een heel ander artikel.  U heeft precies 14 dagen de tijd om uw bestelling te ruilen.
De 14 dagen gaan in vanaf de datum van ontvangst van de bestelling.
Wanneer u de bestelling opstuurt naar JVK Ruitersport, vergeet dan niet om duidelijk op het retourformulier aan te geven welk artikel u wilt ruilen en welk artikel u ervoor in de plaats wilt ontvangen. Anders kunnen wij u ruiling helaas niet in behandeling nemen.
Ook als uw geen antwoord heeft gehad van JVK Ruitersport om het artikel te kunnen ruilen dan mag u het product nog niet op sturen.
De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn op eigen risico van de koper.
Vergeet niet het afleverbewijs te bewaren tot uw ruiling is verwerkt.
Zodra wij de artikelen van u terug ontvangen hebben, sturen wij vervolgens op onze kosten het nieuwe artikel naar u toe. Wanneer er bij het ruilen de kosten duurder zijn worden deze kosten eerst in rekening gebracht voordat wij het nieuwe product op sturen. 
Anders om als het product goedkoper is sturen wij het verrekende bedrag naar uw rekening waar u het product ook mee betaald heeft.

LET OP! Producten kunnen alleen geruild worden wanneer deze ongebruikt en compleet zijn, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van de informatiekaartjes en/of labels zoals deze er bij aflevering aangehecht zaten. Ze mogen niet in de product dozen worden verzonden. Voorbeeld een cap met  productdoos er omheen moet een andere doos er om heen krijgen om verstuurd te worden. Anders is voor ons de cap niet meer verkoopbaar.  
Zorg ervoor dat u de deken past met een andere deken eronder, zodat deze geen haren/viezigheid heeft. Indien er haar of vuil op de deken zit, kunnen we deze helaas niet meer retour nemen. Anders moeten wij kosten in rekenging breng voor de schoonmaak.

Link retourformulier

Handeling wanneer u uw bestelling wilt retourneren:
Wilt u niet ruilen maar graag uw geld terug ontvangen, dan kunt u de bestelling retourneren retour sturen naar JVK Ruitersport.
U heeft precies 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren.
De 14 dagen gaan in vanaf de datum van ontvangst van de bestelling.
Wanneer u de bestelling opstuurt naar JVK Ruitersport, vergeet dan niet om duidelijk het retourformulier in te vullen met wat u retour stuurt. Anders kunnen wij u retournering helaas niet in behandeling nemen. Ook als uw geen antwoord heeft gehad van JVK Ruitersport om het artikel te kunnen retourneren dan mag u het product nog niet op sturen. Retourneert u de hele bestelling dan ontvangt u het hele aankoopbedrag terug, dus ook de eventuele verwerkingskosten retour. Retourneert u slechts een aantal artikelen van uw bestelling dan ontvang u alleen het bedrag van die artikelen retour. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn op eigen risico van de koper.
Vergeet niet het afleverbewijs te bewaren tot uw retour is verwerkt.  
Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij deze direct verwerken en ontvangt u binnen 5 werkdagen het bedrag van uw retourzending terug op de rekening waarmee u uw bestelling ook betaald heeft. 
LET OP! Dat als het totaalbedrag van de bestelling na retourneren onder de € 60,00 of € 75,00 komt, er alsnog NL € 5,95 - B-D € 8,75 verzendkosten berekend wordt. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij de terugboeking. 


LET OP! Producten kunnen alleen retour worden gestuurd wanneer deze ongebruikt en compleet zijn, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van de informatiekaartjes en/of labels zoals deze er bij aflevering aangehecht zaten.
Ze mogen niet in de product dozen worden verzonden. Voorbeeld een cap met productdoos er omheen moet een andere doos er omheen krijgen om verstuurd te worden. Anders is voor ons de cap niet meer verkoopbaar.
Zorg ervoor dat u de deken past met een andere deken eronder, zodat deze geen haren/viezigheid heeft.  Indien er haar of vuil op de deken zit, kunnen we deze helaas niet meer retour nemen. Anders moeten wij kosten in rekenging breng voor de schoonmaak.

Link retourformulier


Handeling wanneer u het verkeerde artikel of een beschadigd artikel heeft ontvangen:
Controleer altijd eerst of u het juiste artikel heeft ontvangen en of het niet tijdens het transport beschadigd is. Mocht u per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kunt u het binnen 14 dagen retour sturen.
De kosten van het retour sturen zullen door ons vergoed worden. Voordat u het artikel retour stuurt, vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen via de e-mail info@jvkruitersport.nl.

Retouradres:
JVK Ruitersport
Burensedijk 20a
4197 RH Buurmalsen 
Nederland


Let op zeer belangrijk bij ruilen of routerneren en verkeerd of beschadigd ontvangen artikel:

 • Stuur altijd het (ingevulde retourformulier) mee in het pakket.
 • Zonder retourformulier kunnen wij uw zending niet in behandeling nemen.
 • Zodra uw ruiling of retournering ontvangen is, krijgt u altijd van ons een bevestigingsmail.
 • Ruilt u omdat u een verkeerd artikel heeft ontvangen? Dan nemen wij de verzendkosten op ons.
 • Ruilt of retourneert u omdat het product toch niet naar wens is of niet past? Dan zijn de kosten en het verzendrisico van het terugsturen op eigen risico van de koper.
  Wilt u daarvoor in de plaats een andere maat of kleur ontvangen, dan sturen wij deze op onze kosten weer naar u toe.
 • Er wordt u nooit zomaar een nieuw artikel toegestuurd! Wanneer u een artikel wilt ruilen, dient u dit altijd aan te geven op het retourformulier.
 • Is het product onvolledig of beschadigd? Stuurt u dan eerst altijd een e-mail naar info@jvkruitersport.nl. En stuurt u gelijk een foto en uw ordernummer of factuurnummer mee zodat wij u snel kunnen helpen.
 • Wilt u uw geld terug? Geen probleem, dan wordt het bedrag, na ontvangst van de retourzending, binnen vijf werkdagen teruggestort op de rekening waarmee u uw bestelling ook betaald heeft
 • Is het bedrag van uw nieuwe bestelling hoger dan uw retourzending? Bij ontvangst van uw ruiling dan krijgt u van ons een mail met de gegevens voor het bij te betalende bedrag. Zodra het bij te betalen bedrag ontvangen is, wordt u nieuwe bestelling verstuurd.
 • Is het bedrag van uw nieuwe bestelling lager dan uw retourzending? Bij ontvangst van uw ruiling dan krijgt u van ons het verschil terug gestort binnen 5 werkdagen. Op de rekening waarmee u uw bestelling ook betaald heeft.
 • Heeft u uw bestelling niet compleet ontvangen? Als er iets is met een artikel dat u besteld heeft, bijvoorbeeld dat het uitverkocht is, dan krijgt u hierover altijd een persoonlijk bericht.
  Als u bestelling in meerdere delen wordt geleverd, zijn de extra verzendkosten voor onze rekening. Hier hoeft u dus niets extra’s voor te betalen!
 • U wacht altijd op antwoord van JVK Ruitersport voordat u iets aan ons terug zend.
 • Zorg ervoor dat u de deken past met een andere deken eronder, zodat deze geen haren/viezigheid heeft. Indien er haar of vuil op de deken zit, kunnen we deze helaas niet meer retour nemen. Anders moeten wij kosten in rekenging breng voor de schoonmaak.


Voorwaarden:
Producten kunnen alleen retour worden gestuurd wanneer deze ongebruikt en compleet zijn, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van de informatiekaartjes en/of labels zoals deze er bij aflevering aangehecht zaten.
Retourneer de producten indien mogelijk in de aangeleverde verpakking.
Zorg ervoor dat u de deken past met een andere deken eronder, zodat deze geen haren/viezigheid heeft. Indien er haar of vuil op de deken zit, kunnen we deze helaas niet meer retour nemen. Anders moeten wij kosten in rekenging breng voor de schoonmaak.
Bij meerdere producten die retour gaan graag zo veel mogelijk in 1 doos of zak samenvoegen. 
Ze mogen NIET in de product dozen worden verzonden. Voorbeeld een cap met  productdoos er omheen moet een andere doos er om heen krijgen om verstuurd te worden. Anders is voor ons de cap niet meer verkoopbaar.
Bij de retourzending stuurt u altijd een volledig ingevuld retourformulier mee in het pakket. 
Zonder retourformulier kunnen wij uw zending niet in behandeling nemen.
U wacht altijd op antwoord van JVK Ruitersport voordat u iets terug aan ons zend.