📦Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- 📦Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
🌎International shipping, contact us

Vanaf 01-11-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuuramazone Tessel van den Berg.
Tessel stelt zichzelf aan u voor: (onder de foto gaat het verder)

Hoi, ik ben Tessel van den Berg. Ik rij al vanaf kleins pony. De liefde voor paarden heb ik van mijn vader meegekregen. Ik ben begonnen op een manege en al snel kreeg ik mijn eigen pony (die ik van mijn opa heb gekregen). (onder de foto gaat het verder)

 Nu rijd ik al een paar jaar bij een rijvereniging en neem ik vaak deel aan wedstrijden. Paardrijden en met de pony’s bezig zijn vindt ik het leukste wat er is. Ik heb de afgelopen jaren al op meerdere pony’s op concours uitgebracht en heb al meerdere keren deelgenomen aan de Gelderse Kampioenschappen. Ik rij nu op Super Lutmar’s Milan in de L2 en samen met mijn zus Fenne heb ik nog een aantal pony’s namelijk: De Goede Ree Now or Never, FenTestic Florencio, Isala’s Ariëlle en hebben we nog een superknap veulentje: FenTestic Dancer. Over 2,5 jaar wil ik hem zelf zadelmak gaan maken en opleiden voor de dressuursport. Mijn doel is om op een hoog niveau in de dressuursport te rijden met eerst mijn pony’s en later ook met onze paarden.

Ik vind het een grote eer om JVK Ruitersport als mijn eerste sponsor te benoemen.

Wij zijn erg blij dat wij Tessel mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in het doen en laten van Tessel volg haar dan via Instagram of Facebook

 

Tessel van den Berg