📦Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- 📦Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
🌎International shipping, contact us

Vanaf 01-11-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuuramazone Fenne van den Berg.

Fenne stelt zichzelf aan u voor: 

Hoi! Ik ben Fenne van den Berg van FenTestic Horses. Die naam heb ik een tijdje geleden bedacht met mijn zusje Tessel (die ook door JVK Ruitersport gesponsord wordt), we zaten een beetje na te denken en toen kwamen we erop! Fen van Fenne en Tes van Tessel samen FenTestic, omdat onze pony’s fantastisch zijn! (onder de foto gaat het verder)

Ik begon met paardrijden toen ik zeven was en kreeg toen snel mijn eerste (Welsh A) pony, Adje. Nu zijn we een aantal jaar en pony’s verder en nu behoren de volgende pony’s tot onze FenTestic Horses:

  • De Goede Ree Now or Never die vroeger een goedgekeurde dekhengst was waardoor we nu wel eens nakomelingen tegenkomen op wedstrijden wat erg leuk is.
  • FenTestic Florencio, een 4 jarige zwarte blikvanger die ik zelf ga opleiden naar het Z.
  • Super Lutmars Milan is de pony waar Tessel op rijdt en waar ik vroeger veel mee heb bereikt (meerdere keren Kring en Gelders Kampioen en een keer derde op het Nederlands kampioenschap).
  • Onze laatste aanwinst is Isala’s Ariëlle, ik heb super veel zin om met haar een band op te bouwen en haar op korte termijn uit te brengen in de sport.
    (onder de foto gaat het verder)

Op dit moment start ik wedstrijden met Naudje (De Goede Ree Now or Never) in het Z1 en met Florencio in de B en ik ben van plan binnenkort ook met Ariëlle Z1 te gaan starten.

Mijn droom is om met een van de pony’s in het Nederlands team te komen en er ook voor zorgen dat het voor de pony’s leuk blijft, door bijvoorbeeld buitenritten te maken, af en toe te springen en de pony’s eenvoudige vrijheidsdressuur trucjes aan te leren.

Ik vind het echt super leuk dat ik JVK Ruitersport mijn sponsor mag noemen

Wij zijn erg blij dat wij Fenne mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in het doen en laten van Fenne volg haar dan via Facebook of Instagram

Fenne van den Berg