📦Binnen NL, BE of DE GRATIS verzending vanaf € 50,- 📦Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
😄14 dagen bedenktijd

Vanaf 01-11-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuuramazone Fenne van den Berg.

Fenne stelt zichzelf aan jullie voor: 

Hoi! Ik ben Fenne van den Berg van FenTestic Horses. Die naam heb ik een tijdje geleden bedacht met mijn zusje Tessel (die ook door JVK Ruitersport gesponsord wordt), we zaten een beetje na te denken en toen kwamen we erop! Fen van Fenne en Tes van Tessel samen FenTestic, omdat onze pony’s fantastisch zijn! (onder de foto gaat het verder)

Ik begon met paardrijden toen ik zeven was en kreeg toen snel mijn eerste (Welsh A) pony, Adje. Nu zijn we een aantal jaar en pony’s verder en nu behoren de volgende pony’s tot onze FenTestic Horses:

Op dit moment start ik wedstrijden met Naudje (De Goede Ree Now or Never) in het Z1 en met Florencio in de B en ik ben van plan binnenkort ook met Ariëlle Z1 te gaan starten.

Mijn droom is om met een van de pony’s in het Nederlands team te komen en er ook voor zorgen dat het voor de pony’s leuk blijft, door bijvoorbeeld buitenritten te maken, af en toe te springen en de pony’s eenvoudige vrijheidsdressuur trucjes aan te leren.

Ik vind het echt super leuk dat ik JVK Ruitersport mijn sponsor mag noemen

Wij zijn erg blij dat wij Fenne mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Fenne volg haar dan via Facebook

Fenne van den Berg

Geen producten gevonden voor deze selectie.