📦Binnen NL, BE of DE GRATIS verzending vanaf € 50,- 📦Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
😄14 dagen bedenktijd

Vanaf 14-04-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuuramazone Arinda Ouwehand. (onder de foto gaat het verder)

Arinda stelt zichzelf aan jullie voor: 
Ik ben Arinda Ouwehand, vanaf jongs af aan te vinden bij de paarden. Begonnen op de manege, wat al snel volgde in een eigen pony. Tot mijn grote geluk heb ik lekker lang kunnen genieten van de pony tijd, de periode dat alles kan en alles mag. Naast mijn eigen pony's heb ik lange tijd op hoog niveau gevoltigeerd bij een manege in de buurt. Uiteindelijk werd het tijd om mijn dromen na te jagen, serieuzer te worden en er echt voor te gaan. Zodoende is Dior op mijn pad gekomen. Toen een 4,5 jarige ruin van Rousseau. Ik heb Dior zelf opgeleid van niets tot aan het Z dressuur. Wij zijn uiteraard nog niet op onze max. Trainen hard en zetten steeds een stapje verder om ons doel te kunnen bereiken. Dior is echt mijn maatje, we hebben samen al veel meegemaakt maar dat brengt ons juist steeds meer naar elkaar toe. Ik ben nog steeds iedere dag blij en dankbaar dat ik zo'n geweldig paard van mijn moeder heb gekregen. Hoewel ik Dior veel heb moeten leren, heeft hij mij ook veel geleerd en dat heeft mij gemaakt tot de amazone die ik nu ben. Naast Dior hebben wij bijna 4 jaar geleden een andere droom waar gemaakt; Samen met mijn moeder heb ik een veulen aangekocht. Leeuwiz, een afstamming van Governor. En; Ik heb hem zelf zadelmak gemaakt en ben benieuwd wat de toekomst ons brengt. We nemen de tijd, genieten van elkaar en spelenderwijs nemen wij hem steeds meer mee in zijn verdere opleiding.  Het zijn beide paarden met karakter, sensibele beestjes, maar juist dat vind ik zo leuk! 

Ik vind het belangrijk om te werken vanuit plezier, voor ons samen. Dus met beide paarden neem ik lekker de tijd om ze op te leiden tot mijn allergrootste droom; Prix St. Georges. Of we dat gaan halen blijft natuurlijk altijd de vraag. Maar met hard werken, doorzetten, leren van je eigen fouten en bovenal veel plezier te beleven aan de paardensport, ben ik ervan overtuigd dat het ons ooit op een dag zal lukken. En als het toch anders blijkt? Dan hebben we altijd nog een hoop plezier gehad, samen en met elkaar. (onder de foto gaat het verder)


Naast het hebben en trainen van mijn eigen paarden, ben ik ORUN instructrice en heb ik mij verdiept in het gedrag van de paarden en bijbehorende ruiters door middel van het Q4HorseProfile. Die kennis laat ik terug komen in mijn lessen zodat de combinatie elkaar ook begrijpt. Daarnaast blijf ik mijzelf bijscholen met verschillende cursussen en opleidingen om in de toekomst mogelijk mijn eigen bedrijf op te kunnen zetten.

Ik vind het fantastisch dat JVK Ruitersport ons een duwtje in de goede richting wil geven en ons de kans geeft om een van de sponsorruiters te zijn!

Wij zijn erg blij dat wij Arinda mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Arinda volg haar dan via Facebook of Instagram

Arinda Ouwehand

Geen producten gevonden voor deze selectie.