📦Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- 📦Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
🌎International shipping, contact us

Vanaf 12-05-2020 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsor/influencer overeenkomst zijn aangegaan met Para dressuuramazone Anouk Hendriks.

Anouk stelt zichzelf aan u voor: (onder de foto gaat het verder)Hallo mijn naam is Anouk Hendriks en ik ben 21 jaar oud. Ik rij zelf met mijn lieve merrie para dressuur! Ook heb ik veel in de reguliere sport gereden maar naar mijn ongeluk heb ik een mooie switch gemaakt naar de para sport. Ik ben vanaf jongs af aan al te vinden bij de paarden! En ik wist heel zeker dat ik dit mijn hele leven lang wilde gaan doen!

Mijn aller grootste passie is paardrijden! Ik begon met paardrijden toen ik 5 jaar was! Ik wou alles doen met de paarden en vindt alles leuk! Ik begon in Duitsland met het rijden van western paarden omdat ik te jong was om op een manege te rijden. Toen ik zeven werd mocht ik eindelijk op een manege rijden en dat hebben we ook zeker gedaan. Ik was altijd maar bezig met de paarden! Toen ik 13 was had ik mijn eerste baantje op een paardenstal en mocht ik hier helpen en veel rijden! Hier heb ik heel veel zadelmak gemaakt en dat vond ik super om te doen! Hier heb ik heel veel geleerd en een hele mooie kansen gehad!

Zelf heb ik een super mooie merrie genaamd Here I am! Zij is een Valdez x Wolkenstein II. Zij is 7 jaar oud en een echte merrie! Ik heb haar zelf zadelmak gemaakt en doorgereden! Ook heb ik haar uitgebracht op concours! Zij is echt mijn maatje voor het leven! We hebben al heel veel bereikt maar gaan er voor om nog veel meer te bereiken!
(onder de foto gaat het verder)

Zelf heb ik in februari 2018 een heel groot ongeluk gehad en het was ook meteen goed mis! Ik reed op een paard die achterover is gevallen op mij! Ik had zo veel gebroken en ik moest 2 jaar revalideren! Ik heb nu al weer zo veel bereikt samen met Here I am, dat ik me echt geen ander paard zou willen wensen! Ze past zich zo goed aan, aan mijn beperkingen dat we echt een team zijn!

We zijn nu hard aan het trainen bij Joyce Heuitink! Ik ga nu samen met Here I am een jaar intern om zo veel mogelijk te leren. Ook om hele grote stappen te gaan maken samen met Here I am! Hier hebben we heel veel zin in en gaan we hard ons best voor doen!

Mijn droom is om zo hoog mogelijk te komen in de para dressuur sport! Ook wil ik mensen met een beperkingen laten zien dat alles mogelijk is op een andere manier! Als je het maar echt wilt!

Ik ben super blij met deze hele mooie samenwerking met JVK Ruitersport! Op naar een heel mooi jaar!

Wij zijn erg blij dat wij Anouk mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in het doen en laten van Anouk volg haar dan via Facebook of Instagram

Anouk Hendriks