Sponsor ruiters

Vanaf 01-11-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur amazone Fenne van den Berg. 

Hoi! Ik ben Fenne van den Berg van FenTestic Horses. Die naam heb ik een tijdje geleden bedacht met mijn zusje Tessel (die ook door JVK Ruitersport gesponsord wordt), we zaten een beetje na te denken en toen kwamen we erop! Fen van Fenne en Tes van Tessel samen FenTestic, omdat onze pony’s fantastisch zijn! 

Ik begon met paardrijden toen ik zeven was en kreeg toen snel mijn eerste (Welsh A) pony, Adje. Nu zijn we een aantal jaar en pony’s verder en nu behoren de volgende pony’s tot onze FenTestic Horses:

  • De Goede Ree Now or Never die vroeger een goedgekeurde dekhengst was waardoor we nu wel eens nakomelingen tegenkomen op wedstrijden wat erg leuk is.
  • FenTestic Florencio, een 4 jarige zwarte blikvanger die ik zelf ga opleiden naar het Z.
  • Super Lutmars Milan is de pony waar Tessel op rijdt en waar ik vroeger veel mee heb bereikt (meerdere keren Kring en Gelders Kampioen en een keer derde op het Nederlands kampioenschap).
  • Onze laatste aanwinst is Isala’s Ariëlle, ik heb super veel zin om met haar een band op te bouwen en haar op korte termijn uit te brengen in de sport.

Op dit moment start ik wedstrijden met Naudje (De Goede Ree Now or Never) in het Z1 en met Florencio in de B en ik ben van plan binnenkort ook met Ariëlle Z1 te gaan starten.

Mijn droom is om met een van de pony’s in het Nederlands team te komen en er ook voor zorgen dat het voor de pony’s leuk blijft, door bijvoorbeeld buitenritten te maken, af en toe te springen en de pony’s eenvoudige vrijheidsdressuur trucjes aan te leren.

Ik vind het echt super leuk dat ik JVK Ruitersport mijn sponsor mag noemen

Wij zijn erg blij dat wij Fenne mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Fenne volg haar dan via Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 01-11-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur amazone Tessel van den Berg. 

Hoi, ik ben Tessel van den Berg. Ik rij al vanaf kleins pony. De liefde voor paarden heb ik van mijn vader meegekregen. Ik ben begonnen op een manege en al snel kreeg ik mijn eigen pony (die ik van mijn opa heb gekregen). Nu rijd ik al een paar jaar bij een rijvereniging en neem ik vaak deel aan wedstrijden. Paardrijden en met de pony’s bezig zijn vindt ik het leukste wat er is. Ik heb de afgelopen jaren al op meerdere pony’s op concours uitgebracht en heb al meerdere keren deelgenomen aan de Gelderse Kampioenschappen. Ik rij nu op Super Lutmar’s Milan in de L2 en samen met mijn zus Fenne heb ik nog een aantal pony’s namelijk: De Goede Ree Now or Never, FenTestic Florencio, Isala’s Ariëlle en hebben we nog een superknap veulentje: FenTestic Dancer. Over 2,5 jaar wil ik hem zelf zadelmak gaan maken en opleiden voor de dressuursport. Mijn doel is om op een hoog niveau in de dressuursport te rijden met eerst mijn pony’s en later ook met onze paarden.

Ik vind het een grote eer om JVK Ruitersport als mijn eerste sponsor te benoemen.

Wij zijn erg blij dat wij Tessel mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Tessel volg haar dan via Facebook

 

Vanaf 14-04-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur amazone Kiara van Grevenbroek. 

Kiara stelt zichzelf aan jullie voor:    

Mijn naam is Kiara van Grevenbroek. Ik ben werkzaam in de paardensport als instructrice en cranio sacraal therapeut. Ik ben begonnen met mijn eigen bedrijf omdat het mijn passie is om paarden te helpen. Met mijn eerste paard Tessa heb ik van de B tot het Zzl gereden en momenteel zijn we nog steeds aan het verbeteren dus het doel is om nog verder te komen. Daarnaast rijd ik op Zhanna in de klasse Z1 en eigen gefokte Highlight L1. Mijn doel is om zo hoog mogelijk in de paardensport te rijden en dit te bereiken op een diervriendelijke en eerlijke manier.

Ik ben erg dankbaar dat ik JVK ruitersport als mijn eerste sponsor mag benoemen.
Wij zijn erg blij dat wij Kiara mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Kiara volg haar dan via Facebook of Instagram

 

Vanaf 14-04-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur amazone Arinda Ouwehand.

Arinda stelt zichzelf aan jullie voor: 
Ik ben Arinda Ouwehand, vanaf jongs af aan te vinden bij de paarden. Begonnen op de manege, wat al snel volgde in een eigen pony. Tot mijn grote geluk heb ik lekker lang kunnen genieten van de pony tijd, de periode dat alles kan en alles mag. Naast mijn eigen pony's heb ik lange tijd op hoog niveau gevoltigeerd bij een manege in de buurt. Uiteindelijk werd het tijd om mijn dromen na te jagen, serieuzer te worden en er echt voor te gaan. Zodoende is Dior op mijn pad gekomen. Toen een 4,5 jarige ruin van Rousseau. Ik heb Dior zelf opgeleid van niets tot aan het Z dressuur. Wij zijn uiteraard nog niet op onze max. Trainen hard en zetten steeds een stapje verder om ons doel te kunnen bereiken. Dior is echt mijn maatje, we hebben samen al veel meegemaakt maar dat brengt ons juist steeds meer naar elkaar toe. Ik ben nog steeds iedere dag blij en dankbaar dat ik zo'n geweldig paard van mijn moeder heb gekregen. Hoewel ik Dior veel heb moeten leren, heeft hij mij ook veel geleerd en dat heeft mij gemaakt tot de amazone die ik nu ben. Naast Dior hebben wij bijna 3 jaar geleden een andere droom waar gemaakt; Samen met mijn moeder heb ik een veulen aangekocht. Leeuwiz, een afstamming van Governor. Binnenkort zal ik hem zelf zadelmak gaan maken, maar we nemen de tijd. Genieten van elkaar en spelenderwijs nemen wij hem steeds meer mee in zijn opleiding. Het zijn beide paarden met karakter, sensibele beestjes, maar juist dat vind ik zo leuk! 

Ik vind het belangrijk om te werken vanuit plezier, voor ons samen. Dus met beide paarden neem ik lekker de tijd om ze op te leiden tot mijn allergrootste droom; Prix St. Georges. Of we dat gaan halen blijft natuurlijk altijd de vraag. Maar met hard werken, doorzetten, leren van je eigen fouten en bovenal veel plezier te beleven aan de paardensport, ben ik ervan overtuigd dat het ons ooit op een dag zal lukken. En als het toch anders blijkt? Dan hebben we altijd nog een hoop plezier gehad, samen en met elkaar.

Naast het hebben en trainen van mijn eigen paarden, volg ik op dit moment een instructeurs opleiding, heb ik mij verdiept in het gedrag van de paarden en bijbehorende ruiters door middel van het Q4HorseProfile en blijf ik mijzelf bijscholen met verschillende cursussen en opleidingen om in de toekomst mogelijk mijn eigen bedrijf op te kunnen zetten. 

Ik vind het fantastisch dat JVK Ruitersport ons een duwtje in de goede richting wil geven en ons de kans geeft om een van de sponsorruiters te zijn!

Wij zijn erg blij dat wij Arinda mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Arinda volg haar dan via Facebook of Instagram
 

 

Copyright © 2020-JVK Ruitersport, alle rechten voorbehouden. *Alle bedragen zijn inclusief btw