Sponsor ruiters

Vanaf 14-04-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur amazone Kiara van Grevenbroek. 

Kiara stelt zichzelf aan jullie voor:    

Mijn naam is Kiara van Grevenbroek. Ik ben werkzaam in de paardensport als instructrice en cranio sacraal therapeut. Ik ben begonnen met mijn eigen bedrijf omdat het mijn passie is om paarden te helpen. Met mijn eerste paard Tessa heb ik van de B tot het Zzl gereden en momenteel zijn we nog steeds aan het verbeteren dus het doel is om nog verder te komen. Daarnaast rijd ik op Zhanna in de klasse Z1 en eigen gefokte Highlight L1. Mijn doel is om zo hoog mogelijk in de paardensport te rijden en dit te bereiken op een diervriendelijke en eerlijke manier.

Ik ben erg dankbaar dat ik JVK ruitersport als mijn eerste sponsor mag benoemen.
Wij zijn erg blij dat wij Kiara mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Kiara volg haar dan via Facebook of Instagram
Vanaf 14-04-2019 mogen wij met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur amazone Arinda Ouwehand.

Arinda stelt zichzelf aan jullie voor: 
Ik ben Arinda Ouwehand, vanaf jongs af aan te vinden bij de paarden. Begonnen op de manege, wat al snel volgde in een eigen pony. Tot mijn grote geluk heb ik lekker lang kunnen genieten van de pony tijd, de periode dat alles kan en alles mag. Naast mijn eigen pony's heb ik lange tijd op hoog niveau gevoltigeerd bij een manege in de buurt. Uiteindelijk werd het tijd om mijn dromen na te jagen, serieuzer te worden en er echt voor te gaan. Zodoende is Dior op mijn pad gekomen. Toen een 4,5 jarige ruin van Rousseau. Ik heb Dior zelf opgeleid van niets tot aan het Z dressuur. Wij zijn uiteraard nog niet op onze max. Trainen hard en zetten steeds een stapje verder om ons doel te kunnen bereiken. Dior is echt mijn maatje, we hebben samen al veel meegemaakt maar dat brengt ons juist steeds meer naar elkaar toe. Ik ben nog steeds iedere dag blij en dankbaar dat ik zo'n geweldig paard van mijn moeder heb gekregen. Hoewel ik Dior veel heb moeten leren, heeft hij mij ook veel geleerd en dat heeft mij gemaakt tot de amazone die ik nu ben. Naast Dior hebben wij bijna 3 jaar geleden een andere droom waar gemaakt; Samen met mijn moeder heb ik een veulen aangekocht. Leeuwiz, een afstamming van Governor. Binnenkort zal ik hem zelf zadelmak gaan maken, maar we nemen de tijd. Genieten van elkaar en spelenderwijs nemen wij hem steeds meer mee in zijn opleiding. Het zijn beide paarden met karakter, sensibele beestjes, maar juist dat vind ik zo leuk! 

Ik vind het belangrijk om te werken vanuit plezier, voor ons samen. Dus met beide paarden neem ik lekker de tijd om ze op te leiden tot mijn allergrootste droom; Prix St. Georges. Of we dat gaan halen blijft natuurlijk altijd de vraag. Maar met hard werken, doorzetten, leren van je eigen fouten en bovenal veel plezier te beleven aan de paardensport, ben ik ervan overtuigd dat het ons ooit op een dag zal lukken. En als het toch anders blijkt? Dan hebben we altijd nog een hoop plezier gehad, samen en met elkaar.

Naast het hebben en trainen van mijn eigen paarden, volg ik op dit moment een instructeurs opleiding, heb ik mij verdiept in het gedrag van de paarden en bijbehorende ruiters door middel van het Q4HorseProfile en blijf ik mijzelf bijscholen met verschillende cursussen en opleidingen om in de toekomst mogelijk mijn eigen bedrijf op te kunnen zetten. 

Ik vind het fantastisch dat JVK Ruitersport ons een duwtje in de goede richting wil geven en ons de kans geeft om een van de sponsorruiters te zijn!

Wij zijn erg blij dat wij Arinda mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Arinda volg haar dan via Facebook of Instagram
Vanaf 14-04-2019 mogen wij ook met trots mededelen dat wij een sponsorovereenkomst zijn aangegaan met dressuur/spring amazone Marid Slagmolen.

Marid stelt zichzelf aan jullie voor:

Mijn naam is Marid Slagmolen,
Ik ben 16 jaar oud en ik ben momenteel actief in de spring en dressuur ring.
Ik rij al paard sinds ik 4 jaar oud ben ( nou ja ik zat er op ☺️ ). Toen ik 7 jaar oud was kreeg ik mijn eerste eigen pony Josje ( Welsh x Shetlander ). Toen ik 11 jaar was had ik een super lieve New forst pony Lucia. Het was een kleine D pony die ik zelf naar het Z springen heb opgeleid. 
Later kochten we Missy ( Miss D’arbanville ) een 6 jarige D pony. 
Toen ze 4 jaar oud was kochten we haar zadel mak en ik heb haar zelf opgeleid naar het L springen en het L2 dressuur. 
Afgelopen jaar (winterseizoen) zijn wij gescout door het HTC team onder leiding van Jeroen Heijmans. En door het TTC team (zomerseizoen) onder leiding van Edwin Hoogenraat en Richard Kapteijn. 
Hier heb ik weer super veel bij geleerd. 
Mijn doel is om zo hoog mogelijk in de paarden sport te komen en daar ga ik erg mijn best voor doen. 
Ik ga bijna elk weekend op wedstrijd en vind het leuk als jullie mij willen volgen.

Ik vind het super leuk dat JVK Ruitersport mij wil gaan sponsoren.

Wij zijn erg blij dat wij Marid mogen verwelkomen in ons team en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Ben jij geïnteresseerd in het doen en laten van Marid volg haar dan via Facebook of Instagram.


Copyright © 2019-JVK Ruitersport, alle rechten voorbehouden. *Alle bedragen zijn inclusief btw