📦Binnen NL, DE of BE GRATIS verzending vanaf € 50,- 📦Ma t/m Zo voor 15:00 uur besteld, meestal de volgende dag in huis
🌎International shipping, contact us
EMH Structuur graanvrij Muesli 15kg

EMH Structuur graanvrij Muesli 15kg

EMH Kombi Pellets 10mm 25kg

Met Kombi Pellets kunnen de voedingshiaten die ont­staan bij het voeren van haver worden gedicht en wordt een paard tegelijkertijd beschermd tegen de ­gevolgen van overmatige eiwitinname.

Levertijd 1 a 2 werkdagen

€ 21,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
(EGGE0013)

Met Kombi Pellets kunnen de voedingshiaten die ont­staan bij het voeren van haver worden gedicht en wordt een paard tegelijkertijd beschermdtegen de ­gevolgen van overmatige eiwitinname.

Matige energie, weinig eiwit, hoog vitaminegehalte en een zeer gunstige calcium-fosfor verhouding maken dit gepelleteerde mengvoeder tot een praktisch en kwalitatief hoogstaand voer, dat een ideale aanvulling is op een rantsoen van haver en hooi.

Door haver en de Kombi Pellets te combineren, kan een paard genieten van de voordelen van havervoeding, maar tegelijkertijd alle belangrijke vitamines, mineralen en sporenelemehnten binnenkrijgen die haver alleen niet kan leveren. Door hun uitzonderlijk goede tolerantie en smakelijkheid zijn Kombi Pellets bij uitstek geschikt voor de onderhouds- en prestatie-eisen van paarden van alle rassen en toepassingsgebieden.

De voordelen op een rij:

  • Optimale aanvulling voor een eenzijdig rantsoen van haver/hooi
  • Hoog gehalte aan vitamines en sporenelementen
  • Evenwichtige calcium / fosfor-verhouding
  • Minder eiwit
  • Zonder haver

Inhoud:
25 kg

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EMH Kombi Pellets 10mm 25kg